Система Orphus

Сайт нашої Церкви

Сайти нашої єпархії

Наші банери

  • Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату
    Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату

Лічильники

img Новини

Радіостудія «Благо»

Звукозапис на поміч

Аудіоверсії вечірніх і ранішніх молитов та послідування до святого Причастя сьогодні розміщено на нашому сайті...

03 грудня 2013 р.
Офіційний сайт Волинської єпархії Київського Патріархату www.pravoslavja.lutsk.ua
НОВИЙ РОЗДІЛ, ЧЕРГОВА ПЕРЕДАЧА
(оновлено)

На нашому сайті відкрито новий розділ – «Радіо». У ньому розміщено інформацію про всі передачі єпархіальної радіостудії «Благо», файли програм користувачі можуть прослухати тут же або скопіювати на свій комп’ютер. Надалі в розділі буде зібрано не тільки ті передачі, які щонеділі виходять на радіостанції «Сім’я і дім» (102, 4 МГц), а й інші продукти студії.

До речі, сьогодні, в неділю, о 14.30 на «СіД» вийшла чергова програма, присвячена діяльності паломницької служби нашої єпархії. Автор і ведучий протоієрей Віктор Пушко запропонував послухати розмову з настоятелем парафії Благовіщення Пресвятої Богородиці в Луцьку священиком Миколою Савчуком, головною координаторкою цієї служби паніматкою Ларисою Савчук, а також із прочанками Тамарою Русіновою та Ярославою Острожчук. Під час спілкування гості розповіли про свої подорожі до святих місць в Україні й за кордоном, як належить готуватися до паломництва...

20 червня 2010 р.
Радіостанція «Сім’я і дім» (102, 4 МГц)
ЗАЦІКАВИЛО? СЛУХАЙТЕ!

Сьогодні о 14.30 вийшла чергова православна передача «Благо» на радіостанції «Сім’я і дім» (102, 4 МГц). Автор і ведучий програми протоієрей Віктор Пушко запропонував послухати: в рубриці «Слово душпастиря» – тлумачення слів Спасителя «шукайте насамперед Царства Божого» з євангельського читання третьої неділі після П’ятдесятниці, у «Варто дослухатись» – розмову з головою Молодіжного православного братства Преподобного Миколи-Святоші, князя Луцького, Андрієм Когутом і духівником цієї організації – ієромонахом Яковом (Мільяном). Під час спілкування гості передачі розповіли про діяльність братства, відповіли на запитання: як утворилася молодіжна організація, чому її покровителем обрано саме цього святого, як до братства залучають юнацтво, як і де проходять...

13 червня 2010 р.
Радіостанція «Сім’я і дім» (102, 4 FM)
ЗАЦІКАВИЛО? СЛУХАЙТЕ!

Учора о 14.30 вийшла чергова православна передача «Благо» на радіостанції «Сім’я і дім» (102, 4 МГц). Автор і ведучий програми протоієрей Віктор Пушко розповів про свято Всіх українських святих (рубрика «Слово душпастиря»), а намісник луцького Замкового Свято-Архангельського монастиря ігумен Святополк (Канюка) у рубриці «Варто дослухатись» повідав, що означає бути святою людиною, в чому суть святості й чому Господь закликає до неї кожного християнина, кого наша Церква зараховує до сонму святих України тощо. Як і в кожній передачі, подано церковні вісті. Запис програми – ось тут.

07 червня 2010 р.
Радіостанція «Сім’я і дім» (102, 4 МГц)
ЗАЦІКАВИЛО? СЛУХАЙТЕ!

Учора в 14.30 вийшла чергова православна передача «Благо» на радіостанції «Сім’я і дім» (102, 4 МГц). Цього разу автор і ведучий програми протоієрей Віктор Пушко розділив її на дві півгодинні частини, щоб докладніше ознайомити слухачів із візитом на Волинь Патріарха Київського і Всієї Руси Філарета. Під час візиту Його Святість очолив храмовий празник Луцького кафедрального собору Святої Трійці, освятив дзвони новозбудованого храму в с. Липини Луцького районного деканату й дав прес-конференцію для місцевих ЗМІ. Запис передачі – ось тут (перша частина) і тут (друга частина).

31 травня 2010 р.
Радіостанція «Сім’я і дім» (102, 4 FM)
ЗАЦІКАВИЛО? СЛУХАЙТЕ!

Під час чергової передачі «Благо», яка звучала сьогодні о 14.30 на радіостанції «Сім’я і дім» (102, 4 FM), автор і ведучий програми протоієрей Віктор Пушко розповів про День Святої Трійці, П’ятдесятницю (рубрика «Слово душпастиря») та спілкувався з проректором Волинської духовної семінарії, кандидатом богословських наук Василем Лозовицьким (рубрика «Варто дослухатись»). Під час спілкування гість передачі розповів, що таке Церква, хто є її членами, яка роль мирян у цій Христові спільноті, як стати воцерковленим християнином. Запис радіопрограми – ось тут.

23 травня 2010 р.
Радіостанція «Сім’я і дім» (102, 4 FM)
ЗАЦІКАВИЛО? СЛУХАЙТЕ!

Під час чергової передачі «Благо», яка звучала вчора о 14.30 на радіостанції «Сім’я і дім» (102, 4 FM), автор і ведучий програми протоієрей Віктор Пушко розповів про уривок із Євангелія, що того дня читали в храмах, – про Христа і сліпонародженого: який стосунок до нас, до нашого спасіння має та зустріч сліпого зі Спасителем і чудо, що вчинив тоді Син Божий. А інспектор із питань місійної діяльності консисторії протоієрей Юрій Близнюк розтлумачив, чому в Православ’ї охрещують немовлят, як вибирати хресних батьків та ім’я дитині. Запис передачі – ось тут.

10 травня 2010 р.
СіД-FM
СЛУХАЙТЕ САМІ, РАДЬТЕ ІНШИМ!

Учора на хвилі радіостанції «СіД-FM» (102, 4 МГц) вперше вийша в ефір двадцятихвилинна православна передача «Благо» (слухайте ось тут). Автор і ведучий – протоієрей Віктор Пушко, настоятель парафії Різдва Йоана Хрестителя в с. Лище Луцького районного деканату, викладач Волинської духовної семінарії. Заплановано, що програма виходитиме щонеділі о 14 год 30 хв.

Цього разу в передачі було три рубрики: «Православне слово», «Варто дослухатись», «Церковні вісті». У першій ішлося про зустріч Христа і самарянки. Зокрема, наголошувалось на тому, що Господь відкриває Себе перед незнаючою істини жінкою, яку хвилювало питання, де і як поклонятись Богу. Для Його ж учення нема ні грека, ні юдея, нема ні раба, ні вільного, ні чоловіка, ні жінки, але є людина, до серця якої звернена Його любов. Отож, де є людське серце, духовно спрагнене та потребуюче істини, воно зустріне Бога та поклониться йому в Дусі та Істині...

03 травня 2010 р.
Аудіо

Радіопередача «Благо» 8 листопада 2015 року. Протоієрей Віктор Пушко – про євангельське читання неділі 22-ї після П’ятдесятниці (про багатого і Лазаря). Володимир Клименко – про великомученика Димитрія Солунського (8 листопада).

Скопіювати файл

Радіопередача «Благо» 1 листопада 2015 року. Священик Андрій Хромяк, викладач Волинської православної богословської академії, настоятель парафії Великомученика Юрія Переможця в с. Жабка Ківерецького деканату – про євангельське читання неділі 21-ї після П’ятдесятниці (притча про сіяча).

Скопіювати файл

25 жовтня 2015 р. Слово протоієрея Миколи Нецькара, декана кафедрального собору Святої Трійці, на врученні церковних нагород волонтерам, які допомагають військовослужбовцям у зоні АТО. Аудіо інформаційної служби єпархії.

Скопіювати файл

Усі аудіо