Система Orphus

Сайт нашої Церкви

Сайти нашої єпархії

Наші банери

  • Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату
    Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату

Лічильники

img Книги

Намальоване щастя

Намальоване щастя
Валентина Якушева

Намальоване щастя : поезії, поеми. – Луцьк : Ключі ; Ініціал, 2012. – 104 с.

Поетична збірка, присвячена видатним постатям української історії та культури,  а також вірші-спомини про близьких людей, вірші-роздуми про природу, інтимна лірика.

Краща послідовниця Ліни Костенко – з такою оцінкою доробку Валентини Якушевої згодиться чи не кожен читач. Але це також самобутній талант. Її творам притаманні щира віра, тонкий ліризм і патріотична наснаженість.

Валентина Якушева – автор поетичної збірки “Музика осені” (1996) та книжок для дітей “Куди поділась ніч?” (1996),  “Татова загадка” (2000), “Що в лисички у торбині?” (2001). Лауреат всеукраїнського конкурсу “Золотий тризуб”. 

Для загалу читачів.
Керівник проекту Дмитро Головенко.
Літературний редактор і коректор Віктор Гребенюк.
Технічний і художній редактор Олександр Більчук.
М’яка глянцева обкладинка. Формат А-5.
Ціна 20 грн.

Аудіо

Радіопередача «Благо» 8 листопада 2015 року. Протоієрей Віктор Пушко – про євангельське читання неділі 22-ї після П’ятдесятниці (про багатого і Лазаря). Володимир Клименко – про великомученика Димитрія Солунського (8 листопада).

Скопіювати файл

Радіопередача «Благо» 1 листопада 2015 року. Священик Андрій Хромяк, викладач Волинської православної богословської академії, настоятель парафії Великомученика Юрія Переможця в с. Жабка Ківерецького деканату – про євангельське читання неділі 21-ї після П’ятдесятниці (притча про сіяча).

Скопіювати файл

25 жовтня 2015 р. Слово протоієрея Миколи Нецькара, декана кафедрального собору Святої Трійці, на врученні церковних нагород волонтерам, які допомагають військовослужбовцям у зоні АТО. Аудіо інформаційної служби єпархії.

Скопіювати файл

Усі аудіо