Система Orphus

Сайт нашої Церкви

Сайти нашої єпархії

Наші банери

  • Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату
    Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату

Лічильники

img Документи Укази

Укази єпархіального архієрея за 2014 р.

Священика Володимира Труша призначено настоятелем парафії Мученика Данила Братковського, страстотерпця волинського, в Луцьку (указ № 4 від 28 січня 2014 р.).

Священика Олега Куліша звільнено від обов’язків настоятеля парафії Святителя Миколая Чудотворця в с. Лахвичі Любешівського дек., а священика Михайла Кулинича призначено на цю посаду (№ 5, 7 від 4 лютого).

Священика Сергія Зеленька звільнено від обов’язків настоятеля парафії Преподобного Іова Почаївського в с. Масловець Любомльського дек., а протоієрея Святослава Нюню призначено на цю посаду (№ 8, 9 від 5 лютого).

Протоієрея Богдана Мрицака призначено настоятелем парафії Преподобної Параскеви Сербської в с. Дольськ Турійського дек. (№ 10 від 6 лютого).

Ієромонаха Макарія (Дядюся) призначено казначеєм монастиря Успіння Пресвятої Богородиці в с. Сокіл Рожищанського дек. (№ 11 від 10 лютого).

Священика Володимира Новіцького звільнено від обов’язків настоятеля парафії Різдва Пресвятої Богородиці в с. Кричевичі та Собору Пресвятої Богородиці в с. Ломачанка Ковельського райдек., а священика Олександра Добровольського призначено на цю посаду (№ 12, 15 від 11 лютого).

Священика Олександра Добровольського звільнено від обов’язків настоятеля парафій Праведної Анни в Лукові та Преображення Господнього в с. Сомин Турійського дек., а священика Володимира Новіцького призначено на цю посаду (№ 13, 14 від 11 лютого).

Диякона Ростислава Атаманіва зараховано в клір парафії Святителя Йоана Золотоустого в Луцьку (№ 16 від 13 лютого).

Ірину Новіцьку звільнено від обов’язків регента церковного хору парафії Різдва Пресвятої Богородиці в с. Кричевичі Ковельського райдек і призначено на цю ж посаду парафії Праведної Анни в Лукові Турійського дек. (№ 17 від 19 лютого).

Священика Михайла Савку звільнено від обов’язків настоятеля парафії Святого Йоана Предтечі в Луцьку, а священика Володимира Труша призначено на цю посаду з попереднім звільненням від обов’язків настоятеля парафії Мученика Данила Братковського, страстотерпця волинського, в Луцьку (№ 20–22 від 4 березня).

Священика Ігоря Веретку-Казмірчука відраховано з кліру парафії Різдва Пресвятої Богородиці в Рожищі (указ № 22/а від 5 березня 2014 р.).

Протоієрея Ігоря Швеця звільнено від обов’язків настоятеля парафії Святителя Феодосія Чернігівського в Луцьку, а священика Петра Стеблину призначено на цю посаду (№ 23 від 12 березня, № 27 від 19 березня).

Протоієрея Миколу Лазуку звільнено від обов’язків настоятеля собору Успіння Пресвятої Богородиці в Луцьку й зараховано в клір парафії Святителя Миколая Чудотворця в обласному центрі (№ 24, 26 від 13 березня).

Протоієрея Миколу Гоя призначено настоятелем собору Успіння Пресвятої Богородиці в Луцьку (№ 25 від 13 березня).

Священика Тараса Іваніва відраховано з кліру парафії Великомученика Димитрія Солунського с. Білин Володимирського райдек. (№ 28 від 19 березня).

Священика Анатолія Корнійчука звільнено від обов’язків настоятеля парафій Рівноапостольної княгині Ольни в с. Хрипаличі та Покрови Пресвятої Богородиці в с. П’ятидні Володимирського райдек., а священика Тараса Іваніва призначено на цю посаду (№ 29, 30 від 19 березня).

Диякона Ярослава Багірова відраховано з кліру парафії Святителя Феодосія Чернігівського в Луцьку з правом переходу в іншу єпархію (указ № 34 від 5 травня 2014 р.).

Священика Андрія Хромяка відраховано з кліру собору Покрови Пресвятої Богородиці в Ківерцях (№ 35 від 12 травня 2014 р.).

Священика Василя Лозовицького відраховано з кліру парафії Архістратига Михаїла в Луцьку й зараховано в клір собору Покрови Пресвятої Богородиці в Ківерцях (№ 36, 37 від 12 травня 2014 р.).

Священика Станіслава Беспалова зараховано в клір парафії Архістратига Михаїла в Луцьку (№ 38 від 12 травня 2014 р.).

Священика Сергія Медвєдєва звільнено від обов’язків настоятеля каплиці Великомученика і цілителя Пантелеймона у Волинському онкологічному диспансері, а священика Ігоря Яцюру призначено на цю посаду (№ 39, 40 від 12 травня 2014 р.).

Ієромонаха Миколая (Смаглюка) звільнено від обов’язків священика храму Великомучениці Катерини жіночого монастиря Святителя Василія Великого в Луцьку і зараховано в клір нижнього Преображенського храму кафедрального собору Святої Трійці (№ 41, 42 від 27 травня 2014 р.).

Священика Романа Вонсіцького призначено священиком храму Великомучениці Катерини жіночого монастиря Святителя Василія Великого в Луцьку (№ 43 від 27 травня 2014 р.).

Ієромонаху Макарію (Дядюсю) і священику Олександру Вронському дано благословіння нести послух капелана у Збройних Силах України (укази № 44, 46 від 27 травня 2014 р.).

Священика Ярослава Черенюка призначено настоятелем парафії Воскресіння Христового в Луцьку (№ 51 від 24 червня).

Священика Миколу Черняка зараховано в клір храму Всіх волинських святих Волинської православної богословської академії (№ 52 від 17 липня).

Священика Олександра Маїла призначено настоятелем парафії Собору волинських святих у. Заболоття Ратнівського дек. (указ № 53 від 21 серпня 2014 р.).

Священика Олега Мицька призначено настоятелем парафії Праведної Юліанії Ольшанської в Камені-Каширському (№ 54 від 21 серпня).

Священика Михайла Кулинича звільнено від обов’язків настоятеля парафії Святителя Миколая Чудотворця в с. Лахвичі Любешівського дек. і призначено настоятелем парафії Введення Пресвятої Богородиці в с. Печихвости Горохівського дек. (№ 55, 56 від 1 вересня).

Протоієрея Володимира Дрозда звільнено від обов’язків помічника луцького районного декана, а протоієрея Романа Нестера призначено на цю посаду (№ 58, 59 від 5 вересня).

Священика Романа Скірака звільнено від обов’язків настоятеля парафії Святителя Миколая Чудотворця в с. Стара Лішня Нововолинського дек., а священика Андрія Бойка призначено на цю посаду (укази № 61, 62 від 9 вересня 2014 р.).

Священика Миколу Сегета призначено настоятелем парафії Воздвиження хреста Господнього в с. Угринів Горохівського дек. (№ 64 від 9 вересня).

Священика Миколу Сегета звільнено від обов’язків настоятеля парафії Апостола Андрія Первозваного в с. Дубова Корчма Горохівського дек., а священика Михайла Стрільчука призначено на цю посаду (укази № 67, 70 від 8 жовтня 2014 р.).

Священика Сергія Новосада звільнено від обов’язків настоятеля парафії Архістратига Михаїла в с. Дачне Ківерецького дек., а священика Володимира Горбачука призначено на цю посаду (№ 68, 72 від 8 жовтня).

Священика Михайла Стрільчука звільнено від обов’язків настоятеля парафії Успіння Пресвятої Богородиці в с. Буркачі Горохівського дек., а священика Романа Третяка призначено на цю посаду (№ 69, 71 від 8 жовтня).

Священика Володимира Горбачука звільнено від обов’язків настоятеля парафії Святителя Миколая Чудотворця в с. Жидичин Ківерецького дек., а священика Романа Вонсіцького призначено на цю посаду (№ 71/а, 74 від 8 жовтня).

Священика Олександра Вронського зараховано до кліру нижнього Преображенського храму кафедрального собору Святої Трійці в Луцьку (№ 73 від 8 жовтня).

Священика Романа Мойсея призначено настоятелем парафії Стрітення Господнього в Луцьку (№ 75 від 15 жовтня).

Священика Антона Коростова призначено настоятелем парафії Святителя Миколая Чудотворця в с. Лахвичі Любешівського дек. (указ № 76 від 22 жовтня 2014 р.).

Священика Романа Братковського призначено капеланом однієї з військових частин ЗСУ (№ 77 від 27 жовтня).

Священика Тараса Іваніва звільнено від обов’язків настоятеля парафії Рівноапостольної княгині Ольги в с. Хрипаличі та опіки парафії Покрови Пресвятої Богородиці в с. П’ятидні Володимирського райдек. з правом переходу в іншу єпархію (№ 78 від 3 листопада).

Священика Олександра Маїла звільнено від обов’язків настоятеля парафії Собору волинських святих в с. Заболоття Ратнівського дек. і призначено настоятелем парафії Рівноапостольної княгині Ольги в с. Хрипаличі з опікою парафії Покрови Пресвятої Богородиці в с. П’ятидні Володимирського райдек. (№ 79, 80 від 3 листопада).

Священика Романа Вонсіцького відраховано з кліру нижнього Преображенського храму луцького кафедрального собору Святої Трійці, а священика Євгена Маласпіну та протоієрея Миколу Шутяка – зараховано (укази № 81 від 24 листопада, № 82 від 2 грудня, № 87 від 18 грудня 2014 р.).

Протоієрея Миколу Коновалова зараховано в клір парафії Великомученика Димитрія Солунського в с. Самійличі Шацького дек. (№ 84 від 9 грудня).

Протоієрея Михайла Цвинкилевича призначено настоятелем парафії Преподобної Євфросинії Полоцької в Шацьку (№ 85 від 9 грудня).

Протоієрея Миколу Гінайла звільнено від обов’язків помічника володимирського районного декана й настоятеля парафії Покрови Пресвятої Богородиці в с. П’ятидні Володимирського райдек. та призначено настоятелем каплиці Віфлиємських немовлят-мучеників у Володимирі-Волинському (№ 88, 90, 91 від 18 грудня).

Священика Олександра Маїла призначено настоятелем парафії Покрови Пресвятої Богородиці в с. П’ятидні Володимирського райдек. (№ 89 від 18 грудня).

Священика Назарія Благуту призначено настоятелем парафії Покрови Пресвятої Богородиці в Ковелі (указ № 92 від 24 грудня 2014 р.).

Протоієрею Борисові Григлевичу оголошено сувору догану за порушення церковного уставу (№ 93 від 30 грудня).

Священика Юрія Крохмаля-Брилевського звільнено від обов’язків капелана Волинського обласного дитячого територіального медичного об’єднання та настоятеля каплиці Святителя Миколая Чудотворця в цьому закладі, а протоієрея Миколу Шутяка призначено на ці посади (№ 94, 95 від 30 грудня).

Протоієрея Георгія Лагановського призначено настоятелем парафії Великомученика Юрія Переможця в с. Підгайці Луцького райдек. (№ 96 від 31 грудня).

09 лютого 2015 р. Версія для друку
Аудіо

Радіопередача «Благо» 8 листопада 2015 року. Протоієрей Віктор Пушко – про євангельське читання неділі 22-ї після П’ятдесятниці (про багатого і Лазаря). Володимир Клименко – про великомученика Димитрія Солунського (8 листопада).

Скопіювати файл

Радіопередача «Благо» 1 листопада 2015 року. Священик Андрій Хромяк, викладач Волинської православної богословської академії, настоятель парафії Великомученика Юрія Переможця в с. Жабка Ківерецького деканату – про євангельське читання неділі 21-ї після П’ятдесятниці (притча про сіяча).

Скопіювати файл

25 жовтня 2015 р. Слово протоієрея Миколи Нецькара, декана кафедрального собору Святої Трійці, на врученні церковних нагород волонтерам, які допомагають військовослужбовцям у зоні АТО. Аудіо інформаційної служби єпархії.

Скопіювати файл

Усі аудіо